Usluge

Usluge

BIZNIS PLANOVI

Budući pravac Vaših poslovnih akcija…sprovođenje Vaših poslovnih ideja u delo!
Obezbedićemo Vam dokument koji će služiti za realizaciju Vaših poslovnih aktivnosti, kroz postavku jasnih ciljeva i pravaca delovanja, računajući isplativost i efikasnost određenog projekta. Tu spada i izrada biznis modela za kontinuirano praćenje ostvarenja u skladu sa postavljenim ciljevima (tracking).

BIZNIS KONSALTING

Unapređene poslovnih performansi kroz analizu postojećeg stanja, donošenje adekvatnih razvojnih planova i operacionalizaciju istih. U sklopu toga nudimo i usluge optimizacije troškova kao jednog od ključnih segmenata poslovanja svakog privrednog subjekta. Nije razvoj zasnovan samo na tržišnoj penetraciji i povećanju poslovnih prihoda već u sklopu toga i kontrolisanom rastu troškova.

BIZNIS PREVENTIVA

Snimanje postojećih poslovnih aktivnosti, računovodstvenih i svih ostalih poslovnih dokumenata, zatim predlaganje određenih aktivnosti u smislu usklađenosti sa svim pozitivnim zakonskim normama i propisima.

BIZNIS TRENING (coaching)

Organizovanje interaktivnih radionica i obuka za zaposlene. Ne postoji gotovo rešenje za sve probleme. Svaka organizacija je jedinstvena i različita u pogledu delatnosti, ljudskih i drugih poslovnih resursa, procesa,… zato smo tu da predložimo najadekvatnije rešenje i alate kojima ćete na najefikasniji način postići željene rezultate.