Naš tim

Naš tim

Osnivač: Danijela Laušević

Profesionalno iskustvo je najvećim delom stekla radeći u sistemu MK Group-e od Aik Banke, preko MK Commerce-a (trading kompanija), do Sunoka (šećerna industrija), gde je poslednjih pet godina obavljala  funkciju Finansijskog direktora. Nakon MK Group-e opredelila se da svoje znanje proširi pogledom iz ugla malih i srednjih privrednih subjekata, jer se na taj način stiče šira slika u pogledu problema u oblasti finansija, računovodstva i kontrolinga,  sa kojima se i jedni i drugi susreću. Nakon petnaestogodišnjeg iskustva u oblasti finasija, odlučila je da svoje stečeno znanje podeli sa Vama.

Tijana Bometa

Kao diplomirani ekonomista, svoju karijeru je započela u kompaniji Sunoko, članici MK Group-e, na poziciji finansijski kontrolor. Tu je stekla višegodišnje iskustvo u praćenju poslovanja kompanije, izveštavanju za menadžent, budžetiranju, analizi i planiranju. Nakon iskustva u proizvodnoj kompanji, odlučila je da svoje znanje proširi i u oblasti trading-a. Sa preko sedam godina iskustva u oblasti kontrolinga kao finansijski konsultant svoje znanje koristi da bi pomogla kompanijama iz različitih oblasti da na najbolji način sagledaju svoje poslovanje, uvide trenutne i potencijalne probleme, i na najbolji način ih prevaziđu.

 

Kao što pomažemo našim klijentima da rastu i razvijaju svoj biznis, tako i sebi postavjamo ciljeve koje želimo da ispunimo. Jedan od njih jeste napredak i proširenje. Upravo zato smo nakon uspešne godine rada koja je iza nas odlučili da se proširimo i svoje znanje prenesemo na nove mlade članove našeg tima.

Dragana Jelača je nakon završenog Ekonomskog fakulteta započela svoj poslovni razvoj u našoj kompaniji kao referent kontrolinga gde uči, usavršava se i stiče iskustvo.

Srećni smo što možemo da ukažemo prilliku mladim kadrovima za razvoj I učenje kroz našu firmu. Napredak i rast naših zaposlenih je i naš uspeh.
Želimo da imamo za svaku oblast našeg poslovanja stručni kadar, zbog toga što je naš cilj da naši klijenti uvek budu zadovoljni našim uslugama.

Milica Brkić nakon završene Visoko poslovne škole – oblast finansijskog poslovanja i računovodstva, stekla je iskustvo od 6 godina u trgovinskom poslovanju, u raznim kanalima nabavke, isporuke, ulaza i izlaza robe koji je praćen obimnom papirologijom, kao i uspešna komunikacija sa velikim brojem različitih dobavljača. U našem timu na mestu finansijskog referenta ovo je doprinelo boljoj saradnji i razumevanju potreba naših poslovnih partnera.

BIZNIS PLANOVI
Budući pravac Vaših poslovnih akcija…sprovođenje Vaših poslovnih ideja u delo! Obezbedićemo Vam dokument koji će služiti za realizaciju Vaših poslovnih aktivnosti, kroz postavku jasnih ciljeva i pravaca delovanja, računajući isplativost i efikasnost određenog projekta. Tu spada i izrada biznis modela za kontinuirano praćenje ostvarenja u skladu sa postavljenim ciljevima (tracking).
BIZNIS KONSALTING
Unapređene poslovnih performansi kroz analizu postojećeg stanja, donošenje adekvatnih razvojnih planova i operacionalizaciju istih. U sklopu toga nudimo i usluge optimizacije troškova kao jednog od ključnih segmenata poslovanja svakog privrednog subjekta. Razvoj zasnovan na tržišnoj penetraciji i povećanju poslovnih prihoda s druge strane mora biti podržan kontrolisanim rastom troškova. Ponudićemo Vam kontroling modele kojima ćete brzo i lako donositi važne poslovne odluke i imati jasnu sliku poslovanja kroz par ključnih parametara
BIZNIS PREVENTIVA
Snimanje postojećih poslovnih aktivnosti, računovodstvenih i svih ostalih poslovnih dokumenata, zatim predlaganje određenih aktivnosti u smislu usklađenosti sa svim pozitivnim zakonskim normama i propisima. Naš stručni tim će Vam pomoći u tumačenju zakonskih propisa i otkloniti sve nedoumice po pitanju ispravnosti poslovne dokumentacije.
BIZNIS TRENING (coaching)
Organizovanje interaktivnih radionica i obuka za zaposlene. Ne postoji gotovo rešenje za sve probleme. Svaka organizacija je jedinstvena i različita u pogledu delatnosti, ljudskih i drugih poslovnih resursa, procesa,… zato smo tu mi da predložimo najadekvatnije rešenje i alate kojima ćete na najefikasniji način postići željene rezultate.
Previous
Next

KONTAKT