Naš tim

Naš tim

Osnivač: Danijela Laušević

Profesionalno iskustvo je najvećim delom stekla radeći u sistemu MK Group-e od Aik Banke, preko MK Commerce-a (trading kompanija), do Sunoka (šećerna industrija), gde je poslednjih pet godina obavljala  funkciju Finansijskog direktora. Nakon MK Group-e opredelila se da svoje znanje proširi pogledom iz ugla malih i srednjih privrednih subjekata, jer se na taj način stiče šira slika u pogledu problema u oblasti finansija, računovodstva i kontrolinga,  sa kojima se i jedni i drugi susreću. Nakon petnaestogodišnjeg iskustva u oblasti finasija, odlučila je da svoje stečeno znanje podeli sa Vama.

Tijana Bometa

Kao diplomirani ekonomista, svoju karijeru je započela u kompaniji Sunoko, članici MK Group-e, na poziciji finansijski kontrolor. Tu je stekla višegodišnje iskustvo u praćenju poslovanja kompanije, izveštavanju za menadžent, budžetiranju, analizi i planiranju. Nakon iskustva u proizvodnoj kompanji, odlučila je da svoje znanje proširi i u oblasti trading-a. Sa preko sedam godina iskustva u oblasti kontrolinga kao finansijski konsultant svoje znanje koristi da bi pomogla kompanijama iz različitih oblasti da na najbolji način sagledaju svoje poslovanje, uvide trenutne i potencijalne probleme, i na najbolji način ih prevaziđu.

 

Kao što pomažemo našim klijentima da rastu i razvijaju svoj biznis, tako i sebi postavjamo ciljeve koje želimo da ispunimo. Jedan od njih jeste napredak i proširenje. Upravo zato smo nakon uspešne godine rada koja je iza nas odlučili da se proširimo i svoje znanje prenesemo na nove mlade članove našeg tima.

Dragana Jelača je nakon završenog Ekonomskog fakulteta započela svoj poslovni razvoj u našoj kompaniji kao referent kontrolinga gde uči, usavršava se i stiče iskustvo.

BIZNIS PLANOVI
Budući pravac Vaših poslovnih akcija…sprovođenje Vaših poslovnih ideja u delo! Obezbedićemo Vam dokument koji će služiti za realizaciju Vaših poslovnih aktivnosti, kroz postavku jasnih ciljeva i pravaca delovanja, računajući isplativost i efikasnost određenog projekta. Tu spada i izrada biznis modela za kontinuirano praćenje ostvarenja u skladu sa postavljenim ciljevima (tracking).
BIZNIS KONSALTING
Unapređene poslovnih performansi kroz analizu postojećeg stanja, donošenje adekvatnih razvojnih planova i operacionalizaciju istih. U sklopu toga nudimo i usluge optimizacije troškova kao jednog od ključnih segmenata poslovanja svakog privrednog subjekta. Razvoj zasnovan na tržišnoj penetraciji i povećanju poslovnih prihoda s druge strane mora biti podržan kontrolisanim rastom troškova. Ponudićemo Vam kontroling modele kojima ćete brzo i lako donositi važne poslovne odluke i imati jasnu sliku poslovanja kroz par ključnih parametara
BIZNIS PREVENTIVA
Snimanje postojećih poslovnih aktivnosti, računovodstvenih i svih ostalih poslovnih dokumenata, zatim predlaganje određenih aktivnosti u smislu usklađenosti sa svim pozitivnim zakonskim normama i propisima. Naš stručni tim će Vam pomoći u tumačenju zakonskih propisa i otkloniti sve nedoumice po pitanju ispravnosti poslovne dokumentacije.
BIZNIS TRENING (coaching)
Organizovanje interaktivnih radionica i obuka za zaposlene. Ne postoji gotovo rešenje za sve probleme. Svaka organizacija je jedinstvena i različita u pogledu delatnosti, ljudskih i drugih poslovnih resursa, procesa,… zato smo tu mi da predložimo najadekvatnije rešenje i alate kojima ćete na najefikasniji način postići željene rezultate.

KONTAKT