O nama

O nama

Sistemi i veliki privredni subjekti imaju uređenu poslovnu ’’infrastrukturu’’, standarde, politike i procedure, stručne kadrove na rukovodećim radnim mestima, donosioce odluka u koje se ulaže kako bi na najefikasniji način upravljali resursima. S druge strane i ’’veliki’’ se susreću sa problemima kao što su pravovremene akcije i reakcije na cenovne fluktuacije na tržištu, politiku zaštite konkurencije, promene monetarne i fiskalne politike i sl. Bez obzira na razvijenost modela za prognozu, praćenje i analizu postavljenih ciljeva, uvek postoji potreba za unapređenjem procesa u skladu sa trendovima na tržištu.

Mali subjekti a pogotovo oni koji prerastaju u srednje ili veliko privredno društvo u svom postojanju susreću se sa drugačijim problemima. Bitno je da prepoznaju taj momenat i da angažuju stručan menadžment koji će voditi firmu u pravom pravcu. Važno je da u tim momentima razviju strategije za ostvarenje zacrtanih ciljeva, pronađu adekvatne modele upravljanja i praćenja ostvarenih rezultata, da uvedu odgovarajuće standarde poslovanja uz optimizaciju troškova i konstantnu kontrolu svih poslovnih procesa. Adekvatno postavljen kontrolig sistem je odličan alat za upravljanje kompanijom. Vlasnicima daje jasnu sliku poslovanja i postaje osnov za donošenje odluka i strategija.

Svaki privredni subjekt bez obzira na svoju veličinu, znanje i angažovanje zaposlenih konstantno mora da usavršava sve performanse poslovanja u skladu sa poslovnim trendovima, zakonskim propisima, da predviđa i prati promene, nekada i sam bude generator promena i postavlja trendove, ukoliko želi da opstane na tržištu. Bitno je prepoznati ključne elemente i na vreme odreagovati!

MISIJA

 

U svakom trenutku možemo da odgovorimo na sva Vaša pitanja i da Vam pružimo kvalitetne informacije kako bi Vaš posao nastavio uzlaznim trendom.

Biće Vam obezbeđen način kako da ispunite Vašu poslovnu viziju.

ŠTA? -REŠENJE!Vi nam recite ŠTA je problem ili šta želite da postignete, a mi ćemo Vam dati odgovor na pitanje KAKO da dođete do toga!

BIZNIS PLANOVI
Budući pravac Vaših poslovnih akcija…sprovođenje Vaših poslovnih ideja u delo! Obezbedićemo Vam dokument koji će služiti za realizaciju Vaših poslovnih aktivnosti, kroz postavku jasnih ciljeva i pravaca delovanja, računajući isplativost i efikasnost određenog projekta. Tu spada i izrada biznis modela za kontinuirano praćenje ostvarenja u skladu sa postavljenim ciljevima (tracking).
BIZNIS KONSALTING
Unapređene poslovnih performansi kroz analizu postojećeg stanja, donošenje adekvatnih razvojnih planova i operacionalizaciju istih. U sklopu toga nudimo i usluge optimizacije troškova kao jednog od ključnih segmenata poslovanja svakog privrednog subjekta. Razvoj zasnovan na tržišnoj penetraciji i povećanju poslovnih prihoda s druge strane mora biti podržan kontrolisanim rastom troškova. Ponudićemo Vam kontroling modele kojima ćete brzo i lako donositi važne poslovne odluke i imati jasnu sliku poslovanja kroz par ključnih parametara
BIZNIS PREVENTIVA
Snimanje postojećih poslovnih aktivnosti, računovodstvenih i svih ostalih poslovnih dokumenata, zatim predlaganje određenih aktivnosti u smislu usklađenosti sa svim pozitivnim zakonskim normama i propisima. Naš stručni tim će Vam pomoći u tumačenju zakonskih propisa i otkloniti sve nedoumice po pitanju ispravnosti poslovne dokumentacije.
BIZNIS TRENING (coaching)
Organizovanje interaktivnih radionica i obuka za zaposlene. Ne postoji gotovo rešenje za sve probleme. Svaka organizacija je jedinstvena i različita u pogledu delatnosti, ljudskih i drugih poslovnih resursa, procesa,… zato smo tu mi da predložimo najadekvatnije rešenje i alate kojima ćete na najefikasniji način postići željene rezultate.
Previous
Next

KONTAKT